Rodinný penzion

Ostatní

Tenis

Tenis Bohutín V areálu místního TJ PBtisk Bohutín je možné si pronajmout tenisový kurt za cenu 120,-Kč za hodinu (celkem 6 antukových dvorců, v listopadu-dubnu nafukovací halu). Pro objednávky kurtů volejte prosím správce pana Martina Trče tel. 605101100. Působí zde velmi zkušení trenéři II. a III. třídy, se kterými je možné si domluvit skupinové nebo individuální tréninky. V červenci a srpnu klub pořádá letní dětskou tenisovou školu pro děti od 5 let včetně začátečníků. V areálu si můžete rovněž pronajmout tělocvičnu (200,-Kč/hodinu), využít restaurace, bar, venkovní posezení, kulečník, stolní tenis. Více informací zde.

Jízda na koních

Nedaleko od penzionu je možné využít vyjížďky na koních, v jízdárně, vyjížďky v kočáře s koňmi, v zimě na saních. Jezdit tu naučí i ty nejmenší děti. Cena 250,- Kč/hodinu. Kontakt najdete zde nebo pro rezervaci volejte Anetu Chladovou na tel. 728207804.

Příbram

V nedaleké Příbrami (6km) je samozřejmě možné provozovat i další sportovní aktivity, např. squash, kulečník či bowling, dále jsou zde lezecké stěny, posilovny atd.